Per què el PP no pacta amb SP i sí que ho va fer amb el BLOC?

Ja van no sé quants articles publicats al desenal segregacionista El Económico on algú insisteix en la mateixa argumentació. Si el PP va pactar amb el BLOC perquè no ho fa amb SP. Independentment de l'avorriment que me produiria publicar sempre la mateixa idea si jo fora el director del mitjà en qüestió la pregunta resulta fàcil de contestar: perquè el BLOC no té res a veure amb SP i això ho sap qualsevol que estiga mínimament dins del mundillo polític de Sagunt.

La identificació reduccionista, absurda i interessada del BLOC com a partit del nucli històric només se l'han cregut aquells que se la volen creure. És una fal·làcia cutre, que ha permés a SP guanyar un grapat de vots en clau d'odi i atac constant. En pensament electoral la moda són els reduccionisme ximplistes i emotius: aconseguir un enemic visualitzable (Civera=BLOC=Sagunt) resultava molt fàcil i més si tens el bunker barraqueta del teu costat.
El PP no s'atrevirà a pactar amb SP perquè seria el seu punt i final polític al nucli històric per a molts anys. Encara ressonen els insults de la gent de SP al saló de plens, encara se recorda una vaga de fam en contra d'una inversió..viure del conflicte i després voler viure del pacte en menys d'un any és una cosa infumable. Però si el bunker barraqueta s'empenya segur que ho aconsegueix. I jo quasi quasi estic desitjant que això passe....desitjant vore governar Sagunt a SP...absolutament expectant....i encuriosit.

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com