Aigua i tercer espai

Barcelona té problemes d’aigua per consum humà. És una situació greu. Cal buscar mesures excepcionals. Això ho puc entendre.
La situació de l’aigua a Sagunt no serà excepcional però és greu. Sagunt ha assumit o li han assumit la responsabilitat de liderar el relleu industrial de l’anterior motor econòmic: la construcció. Camí a la Mar i Parc Sagunt són els referents per a tota la Comunitat Valenciana de lideratge industrial. Tenim evidents necessitats d’aigua per garantir la prosperitat d’esta ciutat, d’esta comarca i del nostre país.
Davant esta situació greu ens plantegen dos packs. El pack popular que no té en compte les dessaladores i prima el transvasament de l’Ebre. L’Alcalde de Sagunt s’afanya a exigir el metre cúbic però el metre cúbic és un dret teòric i no és garantia de res.
El pack socialista nega els transvasaments de manera absoluta i prioritza com a solució única les dessaladores.
Davant això el BLOC hauria de liderar el punt d’equilibri. Per a mi, les solucions de l’aigua per als valencians, per a la nostra indústria també, passa per dessaladores com les que hem impulsat durant l’anterior legislatura a Sagunt, però també per transvasaments des de les conques excedentàries en circuits de recorregut curt, per exemple, fins a Castelló.
La nostra economia productiva té set. La indústria vol aigua. L’agricultura la necessita.
I a mi no m’agraden els packs. Jo vull un tercer espai de llibertat, equilibri i trellat.

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com