Ikea

Fa uns dies proposarem que la ubicació d'Ikea a la Comunitat Valenciana fora Sagunt. Ikea fa comptes d'un centre per cada milió i mig d'habitants. Al nostre país podrien tocar tres. Ara no hi ha cap. Aquells que ens interessem per la filosofia del "disseny democràtic" hem de marxar ben lluny per comprar mobles a preus "raonables". Ho he estat pensant. I la veritat no sé si tocaria insistir. Paterna ha oferit el seu territori. Paterna està sobrecarregat ja però al seu alcalde Lorenzo Agustí va derrotar al PSOE de Paterna en ple "cinturó roig" de la rodalia de València. És un valor emergent del PP i sembla que té ganes de fer-ho bé. Nosaltres també teníem un valor emergent del PP i dic teníem perquè crec que ja no el tenim.
Per un costat tenim la ubicació perfecta, entre València i Castelló però tan prop de València que donaríem servei a la capital. La part nord de la província de València no té la tradició del sector del moble amb què compta la part sud. Les qüestions de competència directa no crec que afectaren a les botigues del moble de la ciutat ja que Ikea no competeix en el sector del moble diferenciat per qualitat.
Però per l'altre costat tenim un Ajuntament amb un pèrdua de competitivitat evident davant altres municipis semblants al nostre. És un Ajuntament lent, farragós i imprevisible (que li pregunten a Ritchie Bross), un Ajuntament que no planifica sinó que improvisa.
¿Penseu que des del BLOC hem d'insistir al tema? Tinc molts dubtes. El ridicul podria ser espantós.

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com