En La Forja, complim

Ara fa un any i mig que el regidor d'Urbanisme presentava públicament el projecte de zona verda del Ferroland, al barri de La Forja. Una zona verda enorme on hi té cabuda vegetació, instal·lacions esportives de barri i que actua de cinturó verd de la part oest del barri de La Forja i el protegix del trànsit del corredor comarcal. Esta zona verda ja és una realitat. Ja està plena de vida per al goig de tota la gent del barri, del Port i de tota la ciutat. En un any i mig una zona de descampat ha passat a ser una zona verda emblemàtica del municipi que encara és una gran desconeguda.
El nostre municipi assumeix una càrrega de contaminació que al barri de La Forja té manifestacions més clares i extremes com ara l'aparició d'una pols indeterminada en alguns moments de l'any. Una situació endèmica del barri que no pot continuar. El BLOC ja està posant en marxa els mecanismes dels que disposa per conèixer exactament els motius i les solucions a esta situació.
La realitat és tossuda i s'imposa a la mentida continuada. Com deïa Lincoln, es pot enganyar a alguns durant molt de temps, es pot enganyar a molts durant poc de temps però no es pot enganyar a tots durant tot el temps. El BLOC ha demostrat que té una proposta per a cada persona, per a cada barri, per a cada districte, per a tota la ciutat. I amb fets no amb paraules.

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com