El Congrés del BLOC de 2009

Ja s'ha convocat el Congrés. En el meu estat actual de pensament veig molt complicat un canvi substancial. Tan sols albergue una menuda esperança de canvia a la Rajoy. Caldrà esperar.
Es tracta no d'un Congrés sinó de El Congrés. Si el BLOC no evoluciona ideològicament i organitzativament esdevindrà un dinasaure en plé canvi climàtic.
Des del municipalisme es tenen clares les coses, sense un partit fort, sense una marca forta tenim un sostre electoral evident. En la realitat de cada poble, allà on ens coneixen, funcionem certament bé: la gent confia en nosaltres. Ara bé, allà on la realitat mediàtica és la única manera de conèixer els candidats i les propostes fracassem estrepitosament. El futur és tremendament complicat, mediàticament el bipartidisme és més senzill i dona més joc, l'existència de terceres i quartes opcions complica la comunicació perquè genera soroll. Marcar una tercera tendència no serà fàcil, amb treball serà dificil si no treballem serà impossible.
El BLOC necessita un canvi substancial en la manera de pensar i en la manera de treballar. Les dues branques a l'hora. Portem un retard aproximat en termes organitzatius de 10 anys i en termes ideològics probablement de més. Treballem de manera lenta, voluntarista i amateur i oferim un producte per a grup molt reduït. Això sí, la creme de la creme.

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com