Mentides d'anar per casa

En política municipal també hi ha una sèrie de Lleis de Murphy. Quan estàs dins les coneixes i saps que actuaran de manera automàtica. Algunes són mentides clamoroses. D'altres són simplement mentides benintencionades. Per exemple, davant de qualsevol tema que una opció no vulga aprovar només cal dir que cal obrir un debat i mirar-ho amb deteniment no siga cosa que ens precipitem. És una fòrmula d'èxit. No falla mai. Ningú no es pot negar a mirar una cosa amb més deteniment. La precipitació no és bona.
Una cosa així ens va passar durant el primer any de legislatura. El programa del Bloc estava ple de coses menudes. La major part afectaven a temes de mobilitat que els Garmu dominen a la perfecció. Però heus ací que a algú no li venia bé dir que teníem raó. I el regidor de trànsit i mobilitat Jose Luis Martí trobava la cohartada perfecta: "hem d'esperar a l'estudi de mobilitat".
La cosa canvia quan les idees són seues o dels seus amics. Encara no hi ha estudi de mobilitat. Això sí, al pacte figuren tres rotondes. A les inversions de l'estat algunes més.
Jo proposaria que no feren l'estudi de mobilitat. Total, estudiar és cosa de nanos.

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com