Una oferta política valencianista, progressista i centrada

Definitivament el Bloc diu adéu a l'estratègia de competir per l'electorat de centre. La decisió d'anar amb Iniciativa el situa dins de l'arc ideològic completament a l'esquerra dels socialistes.
Convergència Valenciana considera un error regalar l'espai electoral de centre al bipartidisme i a UPyD que molt probablement siga la major sorpresa de les eleccions.
Des de Convergència Valenciana ens resulta difícil d'entendre que el denominador comú d'un moviment valencianista estiga tan decantat cap a un extrem del tauler ideològic. Les barreres d'entrada al BLOC ja resulten excessives tant des del punt de vista identitari (sobiranisme) com des del punt de vista ideològic estricte (esquerra radical).
El congrés i la ponència política han resultat només un miratge dins d'un partit que viu enmig de la bipolaritat i la por a la definició clara.
Ara per ara els valencianistes de centre haurem de fer una reflexió important. Sabem que som una minoria dins del valencianisme però la proposta centrada és la única suficientment permeable per oferir creixements importants. La decisió del BLOC els situa més en l'àmbit de la minoria de protesta que no dins d'un espai d'influència.
Convergència Valenciana convida a obrir eixa reflexió del valencianisme centrat per obtindre decisions i accions que asseguren no sols la supervivència sinó la potencialitat d'aconseguir un valencianisme ampli, central i transversal.

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com