Facebook... concentració o dipersió?

La utilització de les xarxes socials al País Valencià encara està en fase d'experimentació. Per sort, el valencianisme porta avantatge ja que està ben situat. Les diverses opcions valencianistes estan presents i actives a la xarxa social més extesa que és facebook. Twitter és una altra cosa.
Si parem la nostra atenció a Facebook i agafem com a exemple el Bloc podrem observar que té més de 90 col·lectius actius a Facebook mentre Convergència no arriba a la meïtat.
El nivell d'activitat és adequat, ara bé, cal determinar el grau d'atomització i de dispersió de la informació. Per exemple, té el perfil del Bloc a tots els amics dels perfils de cada poble i comarca? El Bloc ha optat de manera inconscient per l'atomització local seguint el seu estil de fer política de tribus locals. Per tant, ha bandejat els perfils comarcals a pesar que el seu ideari situa la comarca com a organització de referència. Quina és l'escala adequada per trobar el punt d'equilibri entre la dispersió d'informació i l'adaptació al territori?
En poc més d'un any podrem traure conclusions. La maquinària comunicativa d'unes eleccions deixa en evidència el més mínim error organitzatiu.

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com