El meu nou partit polític

He decidit que és el moment de tornar a afiliar-me a un partit polític. El panorama polític és bastant negre per tant he decidit afiliar-me al Partit Blanc. Tinc completa afinitat amb el seu ideari. El Partit Blanc és un partit per escriure. Com a programa presenta un llibre en blanc que s'escriurà amb la ploma del trellat, la lletra del pensament plural i el paper de la capacitat de consens. Repartirem fulls en blanc perquè la gent ens diga que és el que vol fer els pròxims quatre anys. Hem decidit que el món canvia mássa apressa per poder preveure un període tan llarg. La tapa del programa en blanc tindrà només 10 paraules. El nostre decàleg de valors. La honestedat, la transparència, la llibertat,l'humanisme, la solidaritat, la pactabilitat, la proximitat, la horitzontalitat, la modernitat i el comunitarisme incloent. El logo serà blanc, un cercle blanc, símbol de l'espai perfecte sense angles ni cantons, el lloc on cap aquell que hi vol estar. El Partit Blanc penjarà cartells en blanc on les persones puguen escriure el nom del seu candidat ideal. O escriure allò que considere oportú.
El Partit Blanc tindrà afiliats en blanc que no paguen quotes i només han de saber emplenar un full en blanc. Ens comunicarem a través de xarxes de treball. Twitearem les assemblees, Facebookitzarem les propostes, redactarem els documents en googledocs i explicarem les nostres propostes ja el·laborades a partir d'un full en blanc a través de youtube.
Tenim el partit pràcticament fet. Ara només ens queda el dubte de saber si demanem el vot per a nosaltres o demanem el vot en blanc.

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com